Beleef het Damesbadhuis van Amersfoort!

Beleef het damesbadhuis..

Damesbadhuis Schoon bevind zich in de middeleeuwse binnenstad van Amersfoort en is bestemd voor diegenen die vanuit hun traditionele en religieuze achtergrond badhuizen bezoeken, maar zeker ook voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar wat andere culturen te bieden hebben. Het badhuis is alleen toegankelijk voor vrouwen.

Wij bieden een mix van verschillende tradities aangevuld met een hedendaags aanbod en verwennerijen. Zo is naast de Hammam behandelingen ruimte voor diverse schoonheidsbehandelingen, hot stone en andere massages. In de loungeruimte op de begane grond kunt u heerlijk zitten bij de open haard onder het genot van een vers bereid hapje of drankje.

Het gebruik van slip/pestemal, slippers, badjas en handdoek is verplicht in verband met veiligheid en hygiëne. U kunt deze zelf meenemen of bij ons huren.

Wat is een hammam?

openingstijden badhuis schoon

Openingstijden & reserveren

Wilt u zeker zijn van een behandeling of arrangement? Dan raden wij u aan om te reserveren, dit kan tijdens bovenstaande openingstijden op telefoonnummer 033-7430325

Tot twee uur voor sluitingstijd laten wij de gasten binnen. Wij zijn op zon-, maan- en feestdagen gesloten.

Over ons

  • Käte Göbel
    Käte Göbel
    Mijn naam is Käte Göbel en ben de eigenaar van Damesbadhuis Schoon. Toen ik in 2011 vastliep in mijn werk als personeel...