Arrangementen

Drie ‘schoon’ arrangementen

Om onze gasten een zo compleet mogelijk aanbod te bieden hebben wij een drietal ‘schoon’ arrangementen samengesteld.

Deze arrangementen bestaan uit behandelingen uit diverse Oosterse Hammam (hamam) tradities en worden uitgevoerd door onze medewerksters.

Voor het uitbreiden van een arrangement met bijvoorbeeld een oliemassage of salonbehandeling kijk dan bij behandelingen.

Kortom kom snel langs om één van deze arrangementen zelf te beleven in de heerlijk ontspannen sfeer van Damesbadhuis Schoon. Wij begroeten u graag.

 

Nieuw: Kinderfeestje!

 

Trakteer je dochter en haar vriendinnen op een geweldig verjaardagspartijtje! Bedolven worden onder een dikke laag zeepschuim en daarna een lekkere lichaamspakking.

Inclusief een glaasje limonade € 20,-  p.p. Leeftijd: 8 -12 jaar, woensdagmiddag, min. 5 – max 10 meiden. Bel voor meer informatie (tijdens openingsuren). Duur, ca. 3 uur tussen 13.00 en 18.00.

Eten en drinken

 

Kom in de loungeruimte lekker tot rust met bijvoorbeeld een vers sapje bij de openhaard, of geniet van een heerlijke gezonde lunch of snack. Op dinsdag en woensdag is er ook de mogelijkheid om ’s avonds van een avondmaaltijd te genieten, geef dat dan door bij het reserveren.

Het is verplicht in het badhuis een (zwem)broekje te dragen. Maar bikini mag ook. Verder draag je slippers, het liefst met een goed profiel. Daarnaast neem je een handdoek en evt. een badjas mee (ook te huur), verder kan je verzorgingsproducten meenemen zoals, zeep, shampoo of een gezicht masker, deze zijn ook allemaal te koop in het badhuis.

 

1

Arrangement Schoon

Entree met een glaasje munt- of appelthee, inzeping met Sabon Beldi, stoombad en scrubbehandeling. € 32,50

2

Arrangement Schoner

Entree met een glaasje munt- of appelthee, inzeping met Sabon Beldi, stoombad, scrubbehandeling en Ghassoul behandeling. € 42,50

3

Arrangement Schoonst

Entree met een glaasje munt- of appelthee, stoombad, scrubbehandeling en een Turkse zeepmassage. € 52,50

H1

Bruidsarrangement

Entree met een glaasje munt- of appelthee, stoombad, scrubbehandeling en een Turkse zeepmassage, gezichtsreiniging, gebruik bad set en koffie of thee en lekkernij. € 92,50

L1

Hammam de Luxe

Entree met een glaasje munt- of appelthee, stoombad, scrubbehandeling en een Turkse zeepmassage, hoofdhaar/decolleté was massage, glas verse jus, broodje of soep van de dag € 67,50

H2

Hammam voor twee

2x entree, 2x vers vruchtensapje, 1x doe-het-zelf-pakket (bevat Sabon Beldi, 2x scrubhandschoen, Ghassoul en rozenwater voor ongeveer 6 behandelingen t.w.v. € 19,50). € 55,00

 

Het zelf uitvoeren van het Hammam ritueel